Ons team

Andestekke autisme coaching
Iris autisme coach

Iris Bloemendal

Autisme Coach

Eigenaresse (directie) en oprichter van An de Stekke ( 2019).

HBO geschoold en gespecialiseerd binnen Autisme. 

Mijn grootste drijfveer is de wereld autismevriendelijker maken!

Dit is de reden van het oprichten van het bedrijf “An de Stekke”. Gezien ik zowel binnen mijn gezin als binnen mijn werk, inmiddels jaren, ervaring heb opgedaan. Het heeft gezorgd dat ik ‘anders’ heb leren kijken. Naast uitvoerende dienstverlening ben ik bij An de Stekke, eindverantwoordelijk voor de autisme specifieke inhoud, de kwaliteit en de borging daarvan in de dienstverlening.

Autisme is geen beperking die geen kansen biedt. Autisme is er alleen altijd! Het is ongeneeslijk en vaak onzichtbaar. Dat maakt dat de persoon met Autisme vaak harder moet boksen tegen de wereld om zich heen. Wij vanuit An de Stekke helpen en ondersteunen graag bij het vertalen naar en het begrijpen van!

Claudia Alves

Claudia Alves

Pedagoog

Ik ben aan An de Stekke verbonden voor consultatie en coaching van de medewerkers met als doel de kwaliteit van de organisatie te optimaliseren.
Heb ervaring opgedaan bij meerdere zorgorganisaties in een soortgelijke functie.

Zelf ben ik moeder van drie inmiddels volwassen kinderen en oma van 2 kleinzoons. Hoeveel boeken je ook leest, van je eigen kinderen leer je het meest. Dat geldt in ieder geval voor mij.


Ik houd ervan om buiten in de natuur te zijn, te wandelen of te fietsen, ik geniet van de omgang met mensen, van klein tot groot.


Mijn missie: angst en programmatie maken plaats voor vertrouwen en liefde.
Zodat een ieder mag zijn wie hij of zij is.

Len autisme coach

Len Veld

Autisme Coach

ik kom uit Ootmarsum.

Ik heb de studie maatschappelijke zorg gehandicapten niveau 4 gedaan. Tijdens de studie heb ik veel ervaring opgedaan binnen dagbestedingen en het speciaal onderwjjs. Hier kwam ik er achter dat 1 op 1 begeleiding een sterk punt van mij is. Toen ben ik in september 2020 bij Iris en Marc terecht gekomen.  Dit eerst als begeleider voor hun zoon met Autisme. Vervolgens ook als autisme coach bij An de Stekke. Hier coach ik met veel plezier mensen met autisme en help ik de wereld begrijpbaar te maken. Ik bouw mijn begeleiding op vanuit vertrouwen, een goeie klik vind ik erg belangrijk. Iedereen is anders en Iedereen is speciaal, zo heeft ieder mens iets anders nodig om zijn of haar doel te bereiken. Mijn doel is om er achter te komen wat iemand nodig heeft en hoe we dit bereiken. Samen met een bak humor en plezier slaan we samen deze weg in.

 

Marjolein Halm

Marjolein Halm

Autisme Coach

Hallo lezer! Mijn naam is Marjolein Halm en ik woon in Zwolle. Inmiddels ben ik al aardig wat jaren werkzaam in de gehandicaptenzorg.

In de afgelopen jaren heb ik vooral gewerkt op groepen waarbij er sprake was van een complexe zorgvraag. Met veel plezier ben ik naast mijn vaste baan ook werkzaam voor An de Stekke.

Wat een ontzettend fijne organisatie met gedreven mensen.

Wat mij drijft in mijn werk is menswaardigheid, ieder mens is in de eerste plaats mens en moet als mens behandeld worden.

Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd lekker bezig met mijn hobby’s en doe ik graag leuke dingen met vrienden.

Groetjes, Marjolein

Thijs de Lange

Thijs de Lange

Autisme Coach

Hallo, mijn naam is Thijs de Lange.
Momenteel woonachtig in Drijber waar we in onze Tiny House wonen!

Oorspronkelijk kom ik uit Didam (de Liemers), hier heb ik na het afronden van mijn opleiding Medewerker maatschappelijke zorg (niv4) 6 jaar gewerkt bij Elver. Hier heb ik veelal gewerkt op de gedrags-intensieve groepen.

Ik vind het altijd zinvol om vanuit een ruimerperspectief naar een “probleem” te kunnen kijken. Daarbij probeer ik naar de vraag achter de vraag te gaan. Wij zijn gewend om te reageren op het gedrag wat we zien, en bestempelen dit dan als “agressie” of “niet gewenst gedrag”. Maar wat is werkelijk de vraag van deze persoon.

Mensen in deze wereld met ASS worden vaak door de buitenwereld niet begrepen. Ik vind het mijn taak als coach om naast deze mensen te staan en te kijken waardoor ze iets niet begrijpen of niet begrepen worden.

 

Marlou

Marlou Kuipers

Autisme Coach

Ik woon in Borne samen met mijn vriend en dochter.
10 jaar ben ik werkzaam geweest in het onderwijs. Hier heb ik veel ervaring op gedaan in het werken met kinderen met autisme.
Het 1 op 1 begeleiden van mensen vind ik erg leuk.
In september start ik met de opleiding tot Autismecoach. De komende tijd ga ik meelopen met de coaches van An de Stekke.

Inge Eshuis An de Stekke

Inge Eshuis

Autisme Coach

Ik ben Inge Eshuis woon in Ommen
en moeder van 3 (bijna) volwassen zoons waarvan 2 autisme hebben.
We hebben 2 boomer hondjes; Snuffel en Droppie.
Ik tennis graag en hou van muziek.

Ik heb jarenlange kennis verzameld over autisme, en mijn diploma’s behaald aan de AutismeAcademie.
Ik geloof in de ontwikkeling van ieder mens ongeacht de diagnose autisme.

Ik leerde Iris en Marc kennen en de “klik” was er gelijk. We delen dezelfde passie “de wereld autismevriendelijker willen maken”.

Er is altijd een plan B of C!
Kijkend naar jouw mogelijkheden.
Dat is waarin ik je kan helpen.

Omdat ik ook moeder ben, begrijp ik goed hoe autisme binnen het gezin “onderdeel” uitmaakt van het hele gezin.
“Elkaars werelden leren begrijpen.”

An de Stekke is een plek waar iedereen zich thuis mag voelen en waarin ik graag jou wil ondersteunen waar nodig is.

Lieve groet Inge

Annemiek autisme coach

Annemiek Waninge

Autisme Coach

Binnen An de Stekke kom je mij tegen als Autismecoach. Ik werk met veel plezier bij deze organisatie, omdat ik het belangrijk vind dat mensen met autisme op de juiste plek worden gezet in de maatschappij! Zij mogen hun positie innemen in de maatschappij en daarbij wil ik ze graag coachen. Ik geloof erin dat mensen met autisme meer hun creatieve denkvermogen en hun andere kijk op de wereld mogen laten zien. Ze beschikken over verborgen talenten en mogelijkheden. Hierbij is er de juiste ondersteuning nodig om deze te verkennen en te gaan inzetten en hun ‘eigen’ autisme te ontdekken. In de basis van mijn coaching begint het bij eerlijkheid en vertrouwen, gevolgd met mijn enthousiasme, gedrevenheid en humor. Hierbij geniet ik wekelijks van de momenten waarin ik mag meekijken in denk- en kijkwereld van iemand met autisme!

Marlon Nijlant

Marlon Nijlant

Autisme Coach

Ik ben Marlon Nijlant en 18 jaar en volg de opleiding maatschappelijke zorg op Landstede. Voor mijn eerste leerjaar was ik op zoek naar een stageplek en in september mocht ik starten met mijn stage bij An de Stekke. 

Ik heb afgelopen jaren al enige ervaring opgedaan binnen de zorg. Zo werk ik bij Goede Smaaq (Ambiq) en heb ik wel eens sportevenementen mogen organiseren.

Ik heb heel bewust voor deze opleiding gekozen, omdat ik graag andere jongeren/volwassenen wil ondersteunen in hun zoektocht naar het rechte pad. Ik heb zelf dyslexie en oude basisschool maar ook de eerste paar jaar op de middelbare school heb ik het moeilijk gehad. Ik heb daarin weinig ondersteuning gevoeld vanuit het onderwijs. Door deze ervaring ben ik erachter gekomen dat ik vanuit mijn eigen ervaring anderen goed kan begrijpen en ondersteunen.

Ik heb deze stage al veel geleerd rondom autisme en hoop deze ervaring ook mee te kunnen nemen in mijn verdere toekomst en leven.

Gelukkig mag ik na mijn stage nog blijven werken bij An de Stekke dus jullie zullen mij nog wel tegenkomen.

 

 

Lars van Soolen

Lars van Soolen

Autisme Coach

Mijn naam is Lars van Soolen en woonachtig in Vriezenveen.


Avontuurlijk, sportief en natuurbewust, deze drie eigenschappen vormen mij als persoon en pas ik ook toe in mijn begeleiding en coaching. Ik ben werkzaam als jongerenwerker/coach, en in de zorg, ik heb al een hoop leuke opdrachten mogen uitvoeren als ambulant/groep begeleider, en in het onderwijs. Sinds april 2022 ook als Autisme coach bij An de Stekke.


Ik heb de opleiding Sociaal Werk afgerond, en heb ik een hoop mogen bijleren en scholen. Zo heb ik een certificaat voor cognitieve gedragstherapie (CGT), ben ik Rots en Water trainer en heb ik veel ervaring in individuele weerbaarheidstrajecten. In 2015 ben ik in Suriname geweest om een basisschool te voorzien van een mediatheek, en containers vol met boeken en lesmateriaal. Aan deze kinderen heb ik ook les mogen geven. Zo ben ik al bijna mijn hele leven bezig met mensen in de meest brede zin van het woord!


In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool, met mijn gitaar, of buiten op pad met mijn camper. Ik zoek de bossen op en geniet van alles wat moeder natuur ons te bieden heeft.

Tjebbe Scholten

Tjebbe Scholten

Autisme Coach

Ik Ben Tjebbe Scholten, 19 Jaar en woon in Nieuwleusen.
Ik zit momenteel in mijn laatste jaar van Onderwijsassistent, Mbo-4.
vanuit mijn stage heb ik ervaring opgedaan in het 1 op 1 begeleiden van Kinderen met en zonder ASS.


Na begonnen te zijn met het individueel begeleiden van Iris haar zoon en daar de benodigde ervaring opgedaan te hebben ben ik nu ook als autisme coach en sport ondersteuner werkzaam bij
 An De Stekke.

In mijn vrijetijd ben ik vaak te vinden in de sportschool,
zelf aan het sporten en anderen hier en daar helpen als er hulp gevraagd wordt.

 

An De Stekke is fijn en vertrouwt en is een plek waar ze het beste uit je naar boven laten komen en zo ook goed gebruik maken van iemand zijn kwaliteiten.
Ik ben erg blij dat ook ik hier mijn steentje bij mag dragen en zelf ook in mijn kwaliteiten kan groeien. 

Jacqueline Smetsers

Jacqueline Smetsers

Office Manager

Sinds september 2021 ben ik werkzaam als Office Manager bij An de Stekke.

Door bij An de Stekke te gaan werken worden voor mij 2 werelden mooi aan elkaar verbonden: mijn brede werkervaring als office manager en autisme. Wij hebben een gedeelde visie: meer begrip, inzicht en kennis van autisme voor iedereen (niet alleen ouders maar ook voor zorgverleners, mensen werkzaam in het onderwijs, bij gemeenten etc.) en maatwerk leveren bij het coachen en begeleiden van mensen met autisme, want dat is wat ze nodig hebben!

Mijn kennis van autisme is ontstaan door mijn bijzondere dochter van inmiddels 22 jaar. Zij heeft een zeldzame chromosomenafwijking en daardoor o.a. een vorm van autisme en een verstandelijke beperking. Om onze dochter te ondersteunen in haar ontwikkeling heb ik een aantal opleidingen gedaan (o.a. CSL, Growing Minds en Floortime), heb ik me actief ingezet voor de ouders van kinderen met autisme en ben ik een aantal jaren regiomoeder geweest bij Mama Vita, een platform voor moeders van kinderen met autisme.


Ik werk 3 dagen met veel plezier voor An de Stekke. Het is prachtig om te zien hoe ouders en cliënten weer een positieve kijk op hun situatie krijgen door de inzet van onze organisatie; voor mij is het heel waardevol om ouders te kunnen ondersteunen bij alle administratieve vraagstukken die ze hebben en het is nog het meest fantastisch om de mooie kant van autisme met elkaar te ontdekken en te ervaren dat we uiteindelijk allemaal gewoon mens zijn!

Hetty schoonmaakster

Hetty de Weerd

Huishoudelijk mederwerkster

Ik ben Hetty de Weerd en ben 52 jaar. Samen met mijn gezin man  2 zonen  en honden woon ik in Nieuwleusen. Onze dochter is al uitgevlogen. Ik heb een zorgachtergrond voorheen heb ik 28 jaar in een verzorgingshuis gewerkt als bejaardenhelpende zowel in de zorg als in de huishouding.

Sinds 1 mei 2021 werk ik bij An de Stekke als huishoudelijk medewerkster.
Ook werk ik met veel plezier enkele uren als ondersteunend begeleider.

Ik vind het boeiend om op deze manier ook kennis op te doen in de wereld van autisme in een prachtige relaxte omgeving.

Bor

Autisme Hond

Woof woof 

Dex

Autisme Hond in opleiding

Waf waf

Ieder mens heeft Liefde en Begrip nodig, wil worden gezien, en het gevoel hebben dat ze Zingevend zijn voor zichzelf en de ander. Waarom niet het bovenstaande als uitgangspunt nemen?

Voor wie?

Heb je zelf autisme of heb je in je dagelijkse leven te maken met autimse? Lees meer..

Vergoeding / Kosten

Wat kost een autismecoach en wordt dit vergoed door je verzekeraar?

Aanvraag

Aanvraag gesprek/ voorbereidingsvragen. Nieuwsgierig geworden ?

Aanbod

An de Stekke biedt verschillende diensten en zorg aan, bekijk hier ons volledige aanbod

Iedereen is anders, de benodigde aanpak ook

Terugbelverzoek

werken met autisme

Weer aan
het werk

Meld je aan

Coaching

Autisme coach op alle vlakken

Opvang

Begeleiding moeilijk verstaanbaar gedrag