Ons team

Andestekke autisme coaching
Iris autisme coach

Iris Bloemendal

Autisme Coach

Eigenaresse (directie) en oprichter van An de Stekke ( 2019).

HBO geschoold en gespecialiseerd binnen Autisme. 

Mijn grootste drijfveer is de wereld autismevriendelijker maken!

Dit is de reden van het oprichten van het bedrijf “An de Stekke”. Gezien ik zowel binnen mijn gezin als binnen mijn werk, inmiddels jaren, ervaring heb opgedaan. Het heeft gezorgd dat ik ‘anders’ heb leren kijken. Naast uitvoerende dienstverlening ben ik bij An de Stekke, eindverantwoordelijk voor de autisme specifieke inhoud, de kwaliteit en de borging daarvan in de dienstverlening.

Autisme is geen beperking die geen kansen biedt. Autisme is er alleen altijd! Het is ongeneeslijk en vaak onzichtbaar. Dat maakt dat de persoon met Autisme vaak harder moet boksen tegen de wereld om zich heen. Wij vanuit An de Stekke helpen en ondersteunen graag bij het vertalen naar en het begrijpen van!

Len autisme coach

Len Veld

Autisme Coach

ik kom uit Ootmarsum.

Ik heb de studie maatschappelijke zorg gehandicapten niveau 4 gedaan. Tijdens de studie heb ik veel ervaring opgedaan binnen dagbestedingen en het speciaal onderwjjs. Hier kwam ik er achter dat 1 op 1 begeleiding een sterk punt van mij is. Toen ben ik in september 2020 bij Iris en Marc terecht gekomen.  Dit eerst als begeleider voor hun zoon met Autisme. Vervolgens ook als autisme coach bij An de Stekke. Hier coach ik met veel plezier mensen met autisme en help ik de wereld begrijpbaar te maken. Ik bouw mijn begeleiding op vanuit vertrouwen, een goeie klik vind ik erg belangrijk. Iedereen is anders en Iedereen is speciaal, zo heeft ieder mens iets anders nodig om zijn of haar doel te bereiken. Mijn doel is om er achter te komen wat iemand nodig heeft en hoe we dit bereiken. Samen met een bak humor en plezier slaan we samen deze weg in.

 

Dorien Wassing

Dorien Wassing

Autisme Coach

HBO geschoold Autisme Coach

Ik ben Dorien Wassing en ben 28jaar en woon samen met mijn partner op een melkveebedrijf in Vilsteren.


Sinds juni ’21 ben ik werkzaam voor An de Stekke als autisme coach.
Ik heb verschillende ervaringen in de zorg als eerst heb ik de opleiding ondernemer zorgbedrijf gevolgd. Na mijn opleiding heb ik gewerkt als begeleider op een zorgboerderij en als woonbegeleidster in de gehandicapten zorg. Hier heb ik gewerkt met veel verschillende doelgroepen maar er was veel sprake van autisme en soms ook in combinatie met andere beperkingen.

Ik kwam er achter dat de doelgroep autisme en 1 op 1 begeleiding erg bij mij past. Daarom heb ik de POST-HBO opleiding Autisme coach gevolgd.


Door de opleiding ben ik in contact gekomen An de Stekke Marc was een klasgenoot van mij.
Wat ik altijd belangrijk vind is dat iemand zich gehoord, gezien, gelukkig voelt en dat ik samen met de coaches kijk waar zijn mogelijkheden liggen en niet zijn beperkingen.

Joost Brouwer

Joost Brouwer

Autisme Coach

Hoi mijn naam is Joost Brouwer. Ik ben 38 jaar en ben geboren in Almelo waar ik nog steeds woon samen met mijn vrouw, drie dochters en onze hond. Ik ben een rustige, positief ingestelde jongen die van humor houdt, dingen wil aanpakken en kijkt naar mogelijkheden.

Verder hou ik van sporten/bewegen, muziek luisteren, leuke dingen doen met mijn gezin, familie en vrienden.

Op werkgebied heb ik veel verschillende dingen gedaan. Ik ben begonnen in het speciaal basis onderwijs en door naar het voorgezet onderwijs. Vanuit daar de overstap gemaakt naar de zorg. In de zorg veel verschillende dingen gedaan. Denk aan gehandicaptenzorg, jeugdzorg, forensische zorg en het werken in maatwerkvoorziening ggz/verslaving.

Sinds september2021 ben ik werkzaam bij An de Stekke. Een leuke organisatie waarin ik mijzelf mag zijn en waar de cliënt “echt” centraal staat.

Mochten wij in contact komen met elkaar dan hoop ik op een fijne samenwerking.

Groet Joost.

Annemiek autisme coach

Annemiek Waninge

Autisme Coach

Binnen An de Stekke kom je mij tegen als Autismecoach. Ik werk met veel plezier bij deze organisatie, omdat ik het belangrijk vind dat mensen met autisme op de juiste plek worden gezet in de maatschappij! Zij mogen hun positie innemen in de maatschappij en daarbij wil ik ze graag coachen. Ik geloof erin dat mensen met autisme meer hun creatieve denkvermogen en hun andere kijk op de wereld mogen laten zien. Ze beschikken over verborgen talenten en mogelijkheden. Hierbij is er de juiste ondersteuning nodig om deze te verkennen en te gaan inzetten en hun ‘eigen’ autisme te ontdekken. In de basis van mijn coaching begint het bij eerlijkheid en vertrouwen, gevolgd met mijn enthousiasme, gedrevenheid en humor. Hierbij geniet ik wekelijks van de momenten waarin ik mag meekijken in denk- en kijkwereld van iemand met autisme!

Sander autisme coach

Sander Winkel

Autisme Coach

Ik ben Sander Winkel en ben 35 jaar. Ik ben een trotste vader van 2 dochters en we wonen samen met mijn vrouw en kinderen in Hollandscheveld.

Ik ben nu 12 jaar werkzaam in de zorg. Ik heb in al die jaren, van alle soorten werk gedaan en op verschillende groepen gewerkt. Ik merk dat mijn hart het meest ligt bij ambulante werkzaamheden. Ik kan er van genieten om samen met een hulpvrager een plan te bedenken om de hulp vragen ter verwezenlijken. Ik heb in al die jaren, veel kennis opgedaan over autisme. Dit kan ik na al die jaren toepassen in het werkveld. Ik geniet er van om samen met de ‘hulpvrager’ een passend plan te maken, waarin de ‘hulpvrager ‘ in zijn kracht word gezet en vooruitgang boekt in zijn hulpvragen. Dat is echt mijn drijfveer om daar samen met alle betrokkenen aan te gaan werken.

Bij An De Stekke merk ik dat de ‘hulpvrager’ echt centraal staat en geen nummertje is. Geen mentaliteit van tijd=geld. Er word tijd voor uitgetrokken om samen tot het doel te komen. We zijn een klein team met veel kennis over verschillende vraagstukken. We kunnen met elkaar sparren om zo tot een passend plan te komen. Hier ben ik trots op, dat ik mijn steentje aan bij kan dragen.

 

Niels autisme coach

Niels Bolding

Autisme Coach

Ik ben Niels Bolding 40 jaar een woonachtig in Havelte met mijn gezin, mijn mooie lieve vrouw en twee dochters.

Sinds april 2021 ben ik werkzaam voor An de Stekke als autisme coach.

6 jaar terug heb een omscholing gedaan tot persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg, voorheen ben ik kok geweest.

Momenteel ben ik 2,5 jaar werkzaam als woonbegeleider in de lvb sector.

Ik kwam met An de Stekke in contact en er was meteen een goed gevoel.

Ik heb met vele mensen gewerkt met verschillende vormen van autisme.

Daardoor is er een grote interesse ontstaan in het autisme, op dit moment volg ik ook de cursus “geef me de vijf” een methodiek die veel wordt ingezet bij autisme.

Marlon Nijlant

Marlon Nijlant

Autisme Coach

Ik ben Marlon Nijlant en 18 jaar en volg de opleiding maatschappelijke zorg op Landstede. Voor mijn eerste leerjaar was ik op zoek naar een stageplek en in september mocht ik starten met mijn stage bij An de Stekke. 

Ik heb afgelopen jaren al enige ervaring opgedaan binnen de zorg. Zo werk ik bij Goede Smaaq (Ambiq) en heb ik wel eens sportevenementen mogen organiseren.

Ik heb heel bewust voor deze opleiding gekozen, omdat ik graag andere jongeren/volwassenen wil ondersteunen in hun zoektocht naar het rechte pad. Ik heb zelf dyslexie en oude basisschool maar ook de eerste paar jaar op de middelbare school heb ik het moeilijk gehad. Ik heb daarin weinig ondersteuning gevoeld vanuit het onderwijs. Door deze ervaring ben ik erachter gekomen dat ik vanuit mijn eigen ervaring anderen goed kan begrijpen en ondersteunen.

Ik heb deze stage al veel geleerd rondom autisme en hoop deze ervaring ook mee te kunnen nemen in mijn verdere toekomst en leven.

Gelukkig mag ik na mijn stage nog blijven werken bij An de Stekke dus jullie zullen mij nog wel tegenkomen.

 

 

Jacqueline Smetsers

Jacqueline Smetsers

Office Manager

Sinds september 2021 ben ik werkzaam als Office Manager bij An de Stekke.

Door bij An de Stekke te gaan werken worden voor mij 2 werelden mooi aan elkaar verbonden: mijn brede werkervaring als office manager en autisme. Wij hebben een gedeelde visie: meer begrip, inzicht en kennis van autisme voor iedereen (niet alleen ouders maar ook voor zorgverleners, mensen werkzaam in het onderwijs, bij gemeenten etc.) en maatwerk leveren bij het coachen en begeleiden van mensen met autisme, want dat is wat ze nodig hebben!

Mijn kennis van autisme is ontstaan door mijn bijzondere dochter van inmiddels 22 jaar. Zij heeft een zeldzame chromosomenafwijking en daardoor o.a. een vorm van autisme en een verstandelijke beperking. Om onze dochter te ondersteunen in haar ontwikkeling heb ik een aantal opleidingen gedaan (o.a. CSL, Growing Minds en Floortime), heb ik me actief ingezet voor de ouders van kinderen met autisme en ben ik een aantal jaren regiomoeder geweest bij Mama Vita, een platform voor moeders van kinderen met autisme.


Ik werk 3 dagen met veel plezier voor An de Stekke. Het is prachtig om te zien hoe ouders en cliënten weer een positieve kijk op hun situatie krijgen door de inzet van onze organisatie; voor mij is het heel waardevol om ouders te kunnen ondersteunen bij alle administratieve vraagstukken die ze hebben en het is nog het meest fantastisch om de mooie kant van autisme met elkaar te ontdekken en te ervaren dat we uiteindelijk allemaal gewoon mens zijn!

Marlou

Marlou Kuipers

Autisme Coach

Ik woon in Borne samen met mijn vriend en dochter.
10 jaar ben ik werkzaam geweest in het onderwijs. Hier heb ik veel ervaring op gedaan in het werken met kinderen met autisme.
Het 1 op 1 begeleiden van mensen vind ik erg leuk.
In september start ik met de opleiding tot Autismecoach. De komende tijd ga ik meelopen met de coaches van An de Stekke.

Hetty schoonmaakster

Hetty de Weerd

Huishoudelijk mederwerkster

Ik ben Hetty de Weerd en ben 52 jaar. Samen met mijn gezin man  2 zonen  en honden woon ik in Nieuwleusen. Onze dochter is al uitgevlogen. Ik heb een zorgachtergrond voorheen heb ik 28 jaar in een verzorgingshuis gewerkt als bejaardenhelpende zowel in de zorg als in de huishouding.

Sinds 1 mei 2021 werk ik enkele dagen als Huishoudelijk medewerkerkster bij An de Stekke. 

Ik vind het boeiend om op deze manier ook kennis op te doen in de wereld van autisme in een prachtige relaxte omgeving.

Bor

Autisme Hond

Woof woof 

Dex

Autisme Hond in opleiding

Waf waf

Ieder mens heeft Liefde en Begrip nodig, wil worden gezien, en het gevoel hebben dat ze Zingevend zijn voor zichzelf en de ander. Waarom niet het bovenstaande als uitgangspunt nemen?

Voor wie?

Heb je zelf autisme of heb je in je dagelijkse leven te maken met autimse? Lees meer..

Vergoeding / Kosten

Wat kost een autismecoach en wordt dit vergoed door je verzekeraar?

Aanvraag

Aanvraag gesprek/ voorbereidingsvragen. Nieuwsgierig geworden ?

Aanbod

An de Stekke biedt verschillende diensten en zorg aan, bekijk hier ons volledige aanbod

Iedereen is anders, de benodigde aanpak ook

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Terugbelverzoek

werken met autisme

Weer aan
het werk

Meld je aan

Coaching

Autisme coach op alle vlakken

Opvang

Begeleiding moeilijk verstaanbaar gedrag