Algemeen

Bed & Breakfast “An de Stekke” bevindt zich op Landgoed De Stekkenkamp, op loopafstand van het centrum van het gezellige Hanzestadje Ommen. Een fijne landelijke locatie vlakbij de rivier de Vecht en prachtige bossen en zandverstuivingen, waar u kunt fietsen en wandelen, terwijl u met de auto ook snel op de provinciale wegen richting Zwolle-Hoogeveen en Deventer-Almelo zit.

Onze boerderij en B&B ligt aan het befaamde wandel- en fietstraject Het Pieterpad, de NS wandelroute en nabij diverse andere interessante routes. Het geheel ligt op een uiterst gunstige locatie, net buiten de bebouwde kom van Ommen: Het Treinstation, Bushaltes, Restaurants, Terrasjes, Winkels, De oevers van de Vecht en het Buitenzwembad, bevinden zich allemaal op ong.10 minuten lopen.

De B & B van ong. 30 m2 heeft een eigen ingang (buitenom), een hoog plafond, een deur naar een eigen terras op het Zuiden met tuinmeubelen. Vaste kasten, wastafel, regendouche en separaat toilet. Foto’s zijn te vinden op de website www.andestekke.nl

Mocht u besluiten om bij B&B An de Stekke te gaan overnachten, dan wensen wij u een heel aangenaam verblijf.

Hopelijk tot ziens.
Marc en Iris.

 

Huisregels
Boekingsvoorwaarden
Bij de reservering dient altijd correct melding te worden gemaakt van het aantal personen dat bij B&B An de Stekke zal overnachten.
Betalingen
De prijzen van de B&B zijn inclusief gas, water, elektra, bed-en badlinnen en toeristenbelasting. Er staat een Dolce Gusto koffieapparaat om te genieten van een lekker kopje koffie en een waterkoker voor een kopje thee.
Gratis gebruik van TV, Wifi en gratis parkeergelegenheid op terrein bij B&B An de Stekke.
In het onverhoopte geval dat de servicediensten zoals TV en of Wifi niet of niet naar behoren functioneren tijdens het verblijf bij B&B An de Stekke, geeft dit de klant geen recht tot restitutie van het geheel of een deel van de verschuldigde kamerprijs.
Indien de totale kosten minder bedragen dan € 300,- , dient het volledige bedrag binnen drie dagen na de boeking te zijn voldaan.
WIJ ADVISEREN U OM EEN ANNULERINGSVERZEKERING AF TE SLUITEN BIJ Bank, ANWB of Assurantiekantoor, voor allerlei onvoorziene omstandigheden! Wij zijn té kleinschalig om dit voor onze gasten te kunnen dragen.
Sleutelbeheer (verlies van sleutel, kosten?)
Bij aankomst ontvangt u van de gastvrouw of gastheer één sleutel bestemd voor uw verblijf. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf en voor het uitdoen van de verlichting. Bij het uitchecken graag de sleutel weer inleveren bij de gastvrouw of gastheer.
Bij verlies van een sleutel brengt B&B An de Stekke u € 100,00 in rekening.

Inchecken
De aankomsttijd is tussen 15.00 en 18.00 uur.
Voor het inchecken kunt u zich melden bij de woonboerderij aan de voordeur, hier kunt u aanbellen. [Als u de oprit van Beerzerweg nr 1 oprijdt, is dit de eerste deur aan de rechterkant.]
Indien de aankomst buiten de aankomsttijden zal plaatsvinden, dan dient dit vooraf te worden aangekondigd.
Bij last minute reserveringen dient u direct bij aankomst contant te betalen ( geen pinautomaat aanwezig ). Geeft u in ieder geval uiterlijk één dag vóór aankomst aan hoe laat u ongeveer verwacht aan te komen en belt u de gastvrouw of gastheer op de dag zelf nog even 30 minuten voor aankomst op. Zo is er zeker iemand aanwezig en hoeft u niet onnodig te wachten.
U kunt bijvoorbeeld ook eerder arriveren, om alvast uw bagage neer te zetten en de sleutel op te halen.
Uitchecken
Wij stellen het op prijs dat u zich bij vertrek afmeld.
Uitchecken kan tussen 7:00 tot uiterlijk 11:00 uur op de dag van vertrek.
Bij vroegtijdig vertrek zal er , ongeacht de reden, geen restitutie van het reeds eerder betaalde bedrag, plaatsvinden.
Bezoekers
Indien u gasten wenst te ontvangen, dient u de gastvrouw/gastheer hiervan vooraf in kennis te stellen.
Aansprakelijkheid

Wij zijn nooit aansprakelijk voor de gevolgen van diefstal, verlies, persoonlijk letsel, materiële schade of schade / letsel van welke aard dan ook die is ontstaan tijdens uw verblijf op B&B An de Stekke.
De gast is wel aansprakelijk voor welke schade dan ook die hij/zij aanricht tijdens zijn/haar verblijf.
Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de accommodatie of de inrichting ervan, dient u de gastvrouw of gastheer hiervan op de hoogte te stellen.
Parkeren
Bij aankomst kunt u even laden en lossen op het terrein. Daarna parkeert u de auto op de daarvoor bestemde parkeerplaats of op een door ons aangewezen plaats.
Fietsen stallen op het pleintje bij de hoofd accommodatie.
Afval
Help mee ons terrein, toilet en inventaris schoon te houden.
Wij doen aan afvalscheiding, helpt u ons mee om een bijdrage te doen aan het milieu.Bij de entree staan de grijze vuilniscontainers, bedoeld voor huisvuil in gesloten plastic zakken, welke regelmatig door ons worden geledigd.
Grof vuil dient u in uw eigen woonplaats aan te bieden.
Na afmelding laat u uw onderkomen achter, zoals u het bij aankomst heeft aangetroffen.
Huisdieren
Huisdieren zijn in de ruimte van de B&B niet toegestaan.
An de Stekke zorgt goed voor haar eigen dieren. Het is niet toegestaan om dieren, die mogelijk op het terrein lopen, te voeren. Het aanraken van de dieren gebeurt op eigen risico.

Geluid
An de Stekke vraagt haar gasten om zich van luidruchtigheid in het door hen gehuurde verblijf / studio en de algemene ruimtes te onthouden. Alle muziek – en elk ander geluid – op welke wijze voortgebracht, moet op kamer sterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de overige gasten en omwonenden en is van ’s-avonds 22.00 tot ’s morgens 07.00 uur niet toegestaan. Wij verzoeken gasten ook rekening te houden met geluidsoverlast op de inrit en het terras
Roken/alcohol/ (soft)drugs
Bij B&B An de Stekke is roken in de verblijven en de algemene ruimtes verboden. In overleg kunt u roken op het terras, mits anderen hier geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt. Tijdens het roken dienen de deuren en de ramen van het verblijf gesloten te zijn. Het terras dient peuk vrij te blijven. Peuken moeten derhalve worden achtergelaten in de daarvoor bestemde peukenbak .Laat kaarsen nooit onbeheerd branden.
Alcoholmisbruik is verboden, dus geniet, maar drink met mate. Het is bij B&B An de Stekke verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen.
Internet
B&B An de Stekke biedt een WIFI gastennetwerk aan. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van internet websites die een onrechtmatig karakter hebben of die niet stroken met de reputatie van B&B An de Stekke als aanbieder van de accommodatie. Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internetmisbruik door de gebruiker heeft B&B An de Stekke het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot internet al dan niet geheel te blokkeren.
Energieverbruik
Het terrein wordt binnen de mogelijkheden zoveel mogelijk op een natuurvriendelijke manier beheerd, waarbij deels gebruik gemaakt wordt van groene stroom, ecologische schoonmaakmiddelen, afvalscheiding en waterbesparing. Dit kan door u worden ondersteunt.
Daarom:
Licht uitdoen wanneer u niet in een ruimte verblijft.
Deuren altijd achter u dicht doen.
Verspil nooit onnodig water bij douchen, afwassen.
Barbecue
Na overleg kan dit op een geschikte plek worden gedaan
Klachten
Wilt u onvolkomenheden tijdens uw verblijf, zoals bv. een mankement aan sanitair of interieur, aan ons doorgeven, zodat wij een kans hebben deze zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Ontbijt
Het ontbijt wordt op de afgesproken tijd gekoeld geserveerd in uw kamer, zodat u er op ieder gewenst moment in alle rust en privacy van kunt genieten

Bedlinnen en handdoeken
Bij een verblijf van langere duur/ minimaal 7 nachten worden bad- en bedlinnen naar wens verschoond. De kosten hiervan zijn bij de prijs inbegrepen , tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt.
Hygiene
Het is niet toegestaan om de bedden in de kamers en/of studio zonder lakens en slopen te beslapen.
In het geval dat tijdens de overnachting niet verwijderbare vlekken in het matras, dekbed, sprei en sierkussens of handdoeken ontstaan, zal B&B An de Stekke de hierdoor ontstane reinigingskosten en/of kosten ter vervanging van de materialen, bij de klant in rekening brengen.

U helpt ons en uzelf door het sanitair iedere keer weer netjes achter te laten voor de volgende gebruiker.
Na gebruik van douche en toilet, de verlichting uitdoen. Afval in de afvalbakjes doen.

Scroll naar top