Ons team

Even voorstellen:

Beleid
Iris autisme coach

Iris Bloemendal

autismecoach

Eigenaresse (directie) en oprichter van An de Stekke.

Mijn grootste drijfveer is de wereld autismevriendelijker maken!

Dit is de reden dat ik samen met mijn man, Marc Bloemendal, het bedrijf “An de Stekke” heb opgezet. Gezien zowel binnen mijn gezin als binnen mijn werk, inmiddels jaren, ervaring is opgedaan rondom o.a. autisme. Het heeft gezorgd dat ik ‘anders’ heb leren kijken. Naast uitvoerende dienstverlening ben ik bij An de Stekke, eindverantwoordelijk voor de autisme specifieke inhoud, de kwaliteit en de borging daarvan in de dienstverlening.

Autisme is geen beperking die geen kansen biedt. Autisme is er alleen altijd! Het is vaak onzichtbaar. Dat maakt dat de persoon met Autisme vaak harder moet boksen tegen de wereld om zich heen. Wij vanuit An de Stekke helpen en ondersteunen graag bij het vertalen naar en het begrijpen van!

Marc Bloemendal autisme coach

Marc Bloemendal

Autismecoach | NLP master coach

Als algemeen directeur , samen met mijn vrouw en ons team de wereld autismevriendelijker maken. Een missie die ik elke dag met veel plezier aan ga.

Als vader en stiefvader van 2 jongens gediagnosticeerd met autisme, wil ik onze cliënten en hun directe omgeving graag zoveel mogelijk tools en kennis geven, omdat ik weet hoe dit het leven van onze cliënten en hun families kan verlichten.

Dat in de praktijk kunnen zien geeft me veel voldoening en een enorme drive om dit elke dag weer te mogen aanvliegen.

Hoe kunnen we een zo kwalitatief hoog mogelijke dienst leveren waar mensen wat aan hebben. Dat is waar we dagelijks over nadenken en hoe we dit kunnen realiseren met ons enorm gedreven team die allen de passie voor Autisme met Iris en mij delen.

Hans Petersen

Hans Petersen

autisme specialist | orthopedagoog | master sen | gedragsdeskundige | onderwijsdeskundige

Even voorstellen.

Ik ben Hans Petersen. Vader van 3 fantastische kinderen en getrouwd met Saskia. Ik woon, met veel plezier, in het polderrijke Swifterbant. In het “dagelijks leven” werk ik bij hogeschool Windesheim op de afdeling Master en daarnaast geef ik de post HBO autismecoach. Vanuit wetenschap maken we langzaam stappen die steeds meer laten zien wat autisme eigenlijk is en hoe er mee om te gaan. Vanuit die hoek zien we ook een ontwikkeling ontstaan waarbij de positieve psychologie goede resultaten boekt, ook bij mensen met autisme.

Dat komt goed uit; ik ben fan van positieve psychologie en de manier van omdenken. Tezamen met mijn kernwaarden verbinden en ontwikkelingsgericht maakt het de kern waarom ik veel plezier beleef aan het samen met elke betrokkene het in de kracht zetten van mensen met autisme. Ik mag aankomende tijd meedenken, uitwisselen, groeien en meepuzzelen met de betrokken en bovenal enthousiaste coaches van An de Stekke. Wat een mooie kans!

Sharon van Son

meewerkend zorgcoördinator

Mijn naam is Sharon van Son.

Het woord wat mij kenmerkt is beweging en dit in de breedste zin van het woord. Van dansen (op blote voeten en zonder pasjes 😉), zo af en toe eens verhuizen, tot mijn grootste interesse in wat mensen beweegt in hun leven.

Ik woon momenteel in Zuidwolde. Mijn “roots” liggen in Arnhem.

Vanuit mijn studie MWD heb ik gewerkt bij gemeentes (oa Sociaal Domein en Leerplicht) waarna ik als ondernemer aan de slag ben gegaan (oa. een Rawfood Lunchroom, diverse workshops rondom voeding, verkoop van producten “met een verhaal”).

Einde zomer van 2022 voelde ik de roep naar Drenthe en ben ik verhuisd.

Vanuit het werken vanuit de PGB bij een gezin is An De Stekke op mijn pad gekomen. In het eerste gesprek voelde ik een klik en werd voor mij duidelijk dat An de Stekke een kloppende plek is om te werken en mezelf verder te ontwikkelen en dit in de functie als Meewerkend Zorgcoördinator.

Ik breng graag mijn nieuwsgierigheid en humor mee in verbinding.

Office & IT

Janieke van Dijk

managementAssistent

Vanaf juli 2023 ben ik werkzaam bij An de Stekke als managementassistent Zorg.

Na jaren gewerkt te hebben als (ambulant) begeleider in de jeugdzorg en gehandicaptenzorg, was ik op zoek naar wat nieuws. Deze plek heb ik bij An de stekke gevonden! Wel in de zorg waar mijn hart ligt, maar in een functie waar ik meer achter de schermen kan werken.

Vanuit deze functie zal ik alle zaken rondom de zorgadministratie op mij nemen. Mijn kennis en ervaring in de hulpverlening komt hierbij mooi van pas!

Samen met mijn man en zoontje woon ik in het gezellige Zwolle. In mijn vrije tijd sport en lees ik graag en ben ik het liefst buiten.

Tiara Soepenberg

managementAssistent

Na jarenlang in een commerciële zakelijke omgeving te hebben gewerkt, ben ik bij An de Stekke in een compleet andere wereld beland: een gemoedelijke informele werksfeer in een mooie landelijke omgeving.  

Hier ondersteun en ontzorg ik in mijn veelzijdige functie als managementassistent directie, coaches en cliënten in de breedste zin van het woord op secretarieel, administratief en facilitair gebied. Hierbij bewaak en verzorg ik verschillende processen omtrent voortgang en uitvoering en zorg ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt.  

Ik woon samen met mijn vriend en katten in het mooie buitengebied van Dalfsen, onder de rook van Zwolle.  

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan concert- en theaterbezoek en met mooi weer ben ik te vinden op de fiets, in de tuin of op het terras!

Dennis Kok

softwareontwikkelaar

Hoi, ik ben Dennis. Ik ben sinds April 2023 werkzaam bij An de Stekke en ook cliënt sinds 2021. Samen met mijn broer Mark bouw ik websites en software, en regelen wij ICT-gerelateerde zaken op kantoor.

Sinds mijn tijd op de middelbare school was ik al geïnteresseerd in programmeren. In deze tijd heb ik bijna alle bekende programmeertalen uitgeprobeerd, waardoor ik nu heel flexibel ben en makkelijk met nieuwe programmeertalen en tools om kan gaan.

Thuis houd ik mij voornamelijk bezig met persoonlijke software-projecten en verschillende soorten videogames, zoals ritmespellen en puzzelspellen.

Mark Kok

Softwareontwikkelaar

Mijn naam is Mark en ik kom uit Westerhaar. Ik heb reeds mijn bachelor Technical Computer Science afgerond aan de Universiteit Twente met een scriptie over spraakdetectie via machine learning. Sinds 2021 ben ik bij An de Stekke als cliënt. Momenteel ben ik er ook werkzaam als software developer en IT support samen met mijn jongere broer, Dennis.

Qua software development heb ik al zo’n 15 jaar ervaring met verschillende talen, waaronder (Node)JS, Python, Lua, Java, C#, en C++.

In mijn vrije tijd speel ik graag games met een goed verhaal of interessante puzzels. Ook al ben ik wat verlegen, ik sta altijd open voor een leuk gesprek over games, nieuw en oud. Verder heb ik een aantal privéprojecten waar ik af en toe aan werk.

 

 

Raad van Toezicht

Laura Kleijn

autismespecialist

Mijn naam is Laura Kleijn Specifiek geschoold in autisme. Zowel in werk als familie heb ik jarenlange ervaring met autisme (ASS)

Sinds 1990 ben ik werkzaam voor, met en t.b.v. mensen met autisme. Dit met hart en ziel, gedreven door en voor de inhoud van de dienstverlening.

Op het gebied van autisme en autisme vriendelijkheid is namelijk nog veel te doen. 

Om mijzelf scherp te houden en me te blijven ontwikkelen ben ik mij de
afgelopen jaren gaan scholen en focussen op de alternatieve, aanvullende
hulpverlening. Dit is een passie die ik deel met de eigenaren van An de
Stekke.
 
Als lid van de Raad van Toezicht mag ik meedenken, werken aan de specifieke inhoud, borging en kwaliteit van de dienstverlening van An de Stekke.

Nel Ezendam

oprichter ZaZCO

An de Stekke heeft mij gevraagd om toe te treden in de Raad van Toezicht van hun organisatie. Graag wil ik me even voorstellen.

Mijn naam is Nel Ezendam-Holzhauer, getrouwd met Jan en samen hebben we 3 dochters en 6 heerlijke kleinkinderen.

Als sociaal-psychologisch adviseur heb ik mij jaren lang bezig gehouden met de zwakkeren in de samenleving en van 2005 tm 2022 actief geweest als bewindvoerder, mentor en curator in de door mijzelf opgerichte Stichting Zij aan Zij.

Daarnaast houd ik mij bezig met het oprichten/begeleiden van wooninitiatieven voor mensen met een beperking en het “inrichten” en begeleiden van thuisteams voor beschermd wonen thuis.

Ondernemerschap zit in mijn genen en heb mij in vele besturen van Ondernemersverenigingen en werkgeversorganisatie (VNO-NCW) dienstbaar mogen maken.

Ik wil mijn kennis en ervaring dan ook graag delen zodat An de Stekke op professionele en verantwoorde wijze kan groeien en bloeien in hun ambities.

Cliëntenraad

Dr. Frederik Boven

voorzitter cliëntenraad

Mijn naam is Frederik. Ik ben sinds januari 2021 cliënt bij An de Stekke. Ik kom af en toe een week logeren en ik krijg begeleiding aan huis.

Ik heb toen ik 33 was de diagnose autisme gekregen. Ik kan niet lang achter elkaar werken, ben overgevoelig voor geluiden en temperatuur en vind het moeilijk om me te ontspannen. Wel ben ik goed in overzicht, abstract denken en mensen aanvoelen.

Ik ben sinds mijn diagnose intensief met autisme bezig. Ik ben in 2022 gepromoveerd op autisme. Daardoor weet ik veel over theorieën van autisme en hun geschiedenis. Daarnaast ben ik directeur van Autisme Digitaal, een stichting voor en door volwassenen met autisme, die ik heb opgericht. Hier geef ik leiding aan 45 vrijwilligers met autisme. Ook heb ik een eigen bedrijfje voor de begeleiding van studenten met autisme.

Binnen An de Stekke ben ik de voorzitter van de cliëntenraad. Dat betekent dat ik de vergaderingen voorzit en bewaak dat de cliëntenraad zijn werk kan doen.

Autismecoaches
Annemiek autisme coach

Annemiek Waninge

autismecoach

Binnen An de Stekke kom je mij tegen als Autismecoach. Ik werk met veel plezier bij deze organisatie, omdat ik het belangrijk vind dat mensen met autisme op de juiste plek worden gezet in de maatschappij! Zij mogen hun positie innemen in de maatschappij en daarbij wil ik ze graag coachen. Ik geloof erin dat mensen met autisme meer hun creatieve denkvermogen en hun andere kijk op de wereld mogen laten zien. Ze beschikken over verborgen talenten en mogelijkheden. Hierbij is er de juiste ondersteuning nodig om deze te verkennen en te gaan inzetten en hun ‘eigen’ autisme te ontdekken. In de basis van mijn coaching begint het bij eerlijkheid en vertrouwen, gevolgd met mijn enthousiasme, gedrevenheid en humor. Hierbij geniet ik wekelijks van de momenten waarin ik mag meekijken in denk- en kijkwereld van iemand met autisme!

Arne Snippe

autismecoach

Binnen an de Stekke ben ik werkzaam als autisme coach en ben ik om het weekend op locatie aanwezig. Ik heb hiervoor als persoonlijk begeleider op een woongroep gewerkt. Mijn drijfveer om te werken in de zorg is het samen aangaan van doelen. Ik doe het niet voor je, maar we doen het samen. Zo gaan we samen tegenslagen aan en delen we samen de vreugde als er een doel of iets dergelijks wordt gehaald. Zo sta jij nooit alleen. Verder ben ik een nuchter iemand die recht door zee is.

Ik ben woonachtig in het mooie dorpje Bergentheim waar ik inmiddels ook bijna 25 jaar actief ben bij vv Bergentheim. Mijn doel is om 50 jaar spelend lid te zijn zolang mijn gezondheid het toe laat. Naast het werken bij an de Stekke ben ik ook werkzaam bij een metselbedrijf. Ik ga, zoals ze dat zeggen, de bouw op dus weet ik ook wat met de handen aanpakken is. Verder haal ik veel energie uit het samenzijn met vrienden en familie.

Daphne Bouman

Daphne Bouwman

autismecoach

Binnen Andestekke ben ik te vinden als autismecoach.

Op diverse groepen heb ik veel ervaringen op mogen doen en mogen leren wie ik zelf ben, waar ik voor sta en waar ik goed in ben.

Zowel werken binnen gezinnen als één op één coachen, is waar ik mijn werk van heb gemaakt. In jouw vertrouwde omgeving, wil ik de wereld om jou heen begrijpelijker maken en stigma’s doen vervagen.

Mijn drijfveer in mijn werk is dat jij mag zijn wie je bent en ik zal aansluiten waar jij behoefte aan hebt. Niet altijd alles is mogelijk, maar het onderzoeken hiervan wel! Graag help ik jou hierbij.

Buiten wie ik ben als coach zijnde, ben ik partner van een hele lieve man, moeder van 3 prachtkinderen en heb ik een fijn huis in Vroomshoop. In mijn vrije tijd ben ik veel op pad met de kids, bezoek ik graag familie en geniet ik van de gezelligheid met mensen om me heen die lief heb.

Esther Kruidhof

autismecoach

Hi, ik ben Esther Kruidhof woon in Ommen en werk als autismecoach bij An de Stekke. Vanuit mijn stage ben ik binnengekomen en mocht ik blijven. De opleiding die ik volg is Social Work op de Viaa in Zwolle. Mijn drijfveer om deze opleiding te starten was dat ik in de samenleving zag dat iedereen voor zichzelf op moest komen, maar dat ik ook in de gaten kreeg dat dit niet bij iedereen lukt. Daarom vind ik het belangrijk dat mensen gezien worden en wil ik ze een gevoel van ‘gezien worden’ geven. Kijkend naar de eigen krachten en mogelijkheden van de medemens wil ik ze graag ondersteuning bieden met mijn humoristische en enthousiastste eigenschappen.

In het dagelijks leven ben ik verder veel te vinden bij familie of vrienden. Ik ben sociaal aangelegd en ga graag met familie en vrienden op pad om een leuke dag met ze te beleven. Ik geniet wanneer andere mensen om mij heen ook genieten.

Inge Eshuis An de Stekke

Inge Eshuis

autismecoach

Ik ben Inge Eshuis woon in Ommen en moeder van 3 volwassen zoons waarvan 2 autisme hebben. We hebben 2 boomer hondjes; Snuffel en Droppie.

Ik tennis graag en hou van muziek.

Ik heb jarenlange kennis verzameld over autisme, en mijn diploma’s behaald aan de AutismeAcademie. Ik geloof in de ontwikkeling van ieder mens ongeacht de diagnose autisme.

Ik leerde Iris en Marc kennen en de “klik” was er gelijk. We delen dezelfde passie “de wereld autismevriendelijker willen maken”.

Er is altijd een plan B of C! Kijkend naar jouw mogelijkheden. Dat is waarin ik je kan helpen.

Omdat ik ook moeder ben, begrijp ik goed hoe autisme binnen het gezin “onderdeel” uitmaakt van het hele gezin. “Elkaars werelden leren begrijpen.”

An de Stekke is een plek waar iedereen zich thuis mag voelen en waarin ik graag jou wil ondersteunen waar nodig is.

Lieve groet Inge

Janet Hietbrink

autismecoach

Hoi,

Ik ben Janet Hietbrink en woon samen met mijn man en twee super zonen in het mooie Terwolde. Als ik de molen zie, weet ik, ik ben thuis.

In mijn vrije tijd kook ik 1x per maand bij de Martinushof, hier wonen mensen met dementie. Ik schrijf stukjes voor de Terwoldse Post, dit is een blaadje die je lekker met een kop koffie uitleest. Verder zit ik in het bestuur van Stichting Oranje Comité Terwolde. Op de foto zie je me staan tijdens een concertbezoek, ook een hobby van mij.

Samen met Marc heb ik de post HBO Autismecoach gevolgd, een tijdje geleden zijn we met elkaar in contact gekomen en nu werk een aantal uur per week als autismecoach bij An de Stekke.

Daarnaast werk ik bij Saxion in Deventer. Hier begeleid ik o.a. studenten die een ondersteuningsvraag hebben.

Iedereen mag er zijn en iedereen is uniek. Maar hartverwarmend vind ik het om te zien als je het fijn hebt en dat je gelukkig bent. Mijn hart gaat sneller kloppen als ik hier een bijdrage aan kan leveren. Luisteren en doorvragen zijn mijn kwaliteiten waar ik veel gebruik van maak.

Het 1 op 1 begeleiden van mensen, aandacht geven aan deze persoon, kijken in mogelijkheden, deze passie kan ik uitvoeren bij An de Stekke.Marlon Nijlant

Marlon Nijlant

autismecoach

Ik ben Marlon Nijlant en volg de opleiding maatschappelijke zorg op Landstede. Voor mijn eerste leerjaar was ik op zoek naar een stageplek en in september mocht ik starten met mijn stage bij An de Stekke. 

Ik heb afgelopen jaren al enige ervaring opgedaan binnen de zorg. Zo werk ik bij Goede Smaaq (Ambiq) en heb ik wel eens sportevenementen mogen organiseren.

Ik heb heel bewust voor deze opleiding gekozen, omdat ik graag andere jongeren/volwassenen wil ondersteunen in hun zoektocht naar het rechte pad. Ik heb zelf dyslexie en oude basisschool maar ook de eerste paar jaar op de middelbare school heb ik het moeilijk gehad. Ik heb daarin weinig ondersteuning gevoeld vanuit het onderwijs. Door deze ervaring ben ik erachter gekomen dat ik vanuit mijn eigen ervaring anderen goed kan begrijpen en ondersteunen.

Ik heb deze stage al veel geleerd rondom autisme en hoop deze ervaring ook mee te kunnen nemen in mijn verdere toekomst en leven.

Gelukkig mag ik na mijn stage nog blijven werken bij An de Stekke dus jullie zullen mij nog wel tegenkomen.

Marlou

Marlou Kuipers

autismecoach

Ik woon in Borne samen met mijn vriend en dochter.

10 jaar ben ik werkzaam geweest in het onderwijs. Hier heb ik veel ervaring op gedaan in het werken met kinderen met autisme.

Het 1 op 1 begeleiden van mensen vind ik erg leuk.

In september start ik met de opleiding tot Autismecoach. De komende tijd ga ik meelopen met de coaches van An de Stekke.

Miranda Eising

autismecoach

Ik ben Miranda Eising en ik woon in Emmen. Op dit moment doe ik de studie Social Work aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ik hoop deze in 2024 af te ronden. In mijn stages heb ik kennis mogen maken met autisme. Hier heb ik jongeren met onder andere autisme mogen helpen werken aan doelen.

Ik heb het altijd al interessant gevonden in hoe mensen denken en zich ontwikkelen. In de 1-op-1 begeleiding bij An de Stekke mag ik jou helpen om samen stap voor stap naar doelen toe te werken.

Verder houdt ik van muziek en leuke dingen doen. Voor activiteiten en erop uit gaan ben ik altijd te paaien.

Noelle

Noëlle van Renswouw-Blommestein

autismecoach

Mijn naam is Noëlle. Samen met mijn man en onze 4 konijnen wonen we in gemeente Epe.

Ik ben gek op dieren en de natuur. In mijn vrije tijd hou ik ervan om piano te spelen en creatief bezig te zijn.  Ik ben gek van reizen, vooral naar Zuid-oost Azië

In 2011 heb ik mijn diploma gehaald.

Voordat ik voor An de Stekke kwam werken heb ik altijd gewerkt voor grote instellingen binnen de gehandicaptenzorg met diverse doelgroepen.  Ik heb daar 10 jaar nachtdiensten gedraaid en ook gewerkt binnen wonen en dagbesteding.

Individuele begeleiding vind ik het aller leukst om te doen.  Op deze manier kan ik het beste aansluiten in de omgeving van de client. 

Ik heb ervaring met meerdere begeleidster methodieken , o.a. Geef met de vijf en tripple C.

Vertrouwen en eerlijkheid vind ik erg belangrijk. Ook humor ontbreekt niet in mijn begeleidingstijl.

Remco van Milligen

sportcoach

Ik ben Remco (van Milligen). Sinds vorig jaar ben ik werkzaam voor An de Stekke als sportcoach waarbij ik met veel plezier training geef en coach in veelal de (kick)bokssport.
Ik woon in Hoogeveen. In 2020 ben ik gestart als zelfstandig personal- en groepstrainer. Dit doe ik in Hoogeveen, Ommen en omstreken. Omdat ik al zo’n 15 jaar lesgeef in Ommen is dit een soort tweede woonplaats geworden en voel ik me hier inmiddels ook thuis.

Zoals net benoemd geef ik de trainingen met veel plezier. Kickboksen is voor mij, op de manier zoals ik dit beleef en wil uitdragen, meer dan een unieke sport: het combineert en ontwikkelt coördinatie, stabiliteit, conditie, kracht, uithouding, reactievermogen, lenigheid, balans, focus maar vooral
(mentale) weerbaarheid. Soms gaat dit met kleine stappen, soms met grote sprongen en soms zijn de kleine stappen de grootste sprongen.
Een bijkomend effect van deze sport is (kick)boksen zorgdraagt voor het tijdelijk loskomen van alle drukte en prikkels in je hoofd. Pure focus en daarmee dus ook ontspanning.
Het totaal van deze effecten is wat mij enorm fascineert en wat ik voor een ieder op maat probeer uit te dragen en te bereiken in mijn training en coaching. Uiteraard met respect voor ieder individu.

Naast mijn passie voor sporten kan ik enorm genieten van mooie, kleine, grote en leuke dingen. Een paar voorbeelden: muziek, concerten, reizen, natuur en cultuur, humor en gezelligheid. Ik bewonder de visie en het doorzettingsvermogen van Iris en Marc en waardeer het bijzonder dat ik
hier onderdeel van uit kan maken.

Tjebbe Scholten

Tjebbe Scholten

autismecoach

Hoi! Ik ben Tjebbe Scholten en woon in Nieuwleusen.
Ik volg de opleiding AD-sport op hogeschool Windesheim.
Voor dat ik ben begonnen met deze opleiding heb ik de opleiding tot onderwijsassistent MBO-4 afgerond. Vanuit mijn stages tijdens deze opleiding heb ik ervaring opgedaan in het 1 op 1 begeleiden van Kinderen met en zonder ASS.

Na begonnen te zijn met het individueel begeleiden van Iris haar zoon en daar de benodigde ervaring opgedaan te hebben ben ik nu ook al ruim een jaar werkzaam als autisme en sport coach binnen
An De Stekke.

In mijn vrijetijd ben ik vaak te vinden in de sportschool,
Zowel als leerwerkplek en hobby, het helpen van anderen en mensen helpen hun doelen na te jagen is dan ook waar ik me het liefst mee bezig houd!
An De Stekke is fijn, vertrouwt en is een plek waar ze het beste uit je naar boven willen laten komen en zo ook goed gebruik maken van iemand zijn kwaliteiten.
Ik ben erg blij dat ook ik hier mijn steentje bij mag dragen en zelf ook mijn kwaliteiten kan inzetten en erin groeien.

Overig
Hetty schoonmaakster

Hetty de Weerd

assistent coach | hoofd huishouding

Ik ben Hetty de Weerd. Samen met mijn gezin man  2 zonen  en honden woon ik in Nieuwleusen. Onze dochter is al uitgevlogen. 

Ik heb een zorgachtergrond voorheen heb ik 28 jaar in een verzorgingshuis gewerkt als bejaardenhelpende zowel in de zorg als in de huishouding.

Sinds 1 mei 2021 werk ik bij An de Stekke als huishoudelijk medewerkster.
Ook werk ik met veel plezier enkele uren als ondersteunend begeleider.

Ik vind het boeiend om op deze manier ook kennis op te doen in de wereld van autisme in een prachtige relaxte omgeving.

Bor

autismehond

Woof woof

Dex

autismehond in opleiding

Waf waf

Terugbelverzoek

werken met autisme

Weer aan
het werk

Meld je aan

Coaching

Autisme coach op alle vlakken

Opvang

Begeleiding moeilijk verstaanbaar gedrag