Ons team

Even voorstellen:

Iris autisme coach

Iris Bloemendal

autismecoach

Eigenaresse (directie) en oprichter van An de Stekke.

Mijn grootste drijfveer is de wereld autismevriendelijker maken!

Dit is de reden dat ik samen met mijn man, Marc Bloemendal, het bedrijf “An de Stekke” heb opgezet. Gezien zowel binnen mijn gezin als binnen mijn werk, inmiddels jaren, ervaring is opgedaan rondom o.a. autisme. Het heeft gezorgd dat ik ‘anders’ heb leren kijken. Naast uitvoerende dienstverlening ben ik bij An de Stekke, eindverantwoordelijk voor de autisme specifieke inhoud, de kwaliteit en de borging daarvan in de dienstverlening.

Autisme is geen beperking die geen kansen biedt. Autisme is er alleen altijd! Het is vaak onzichtbaar. Dat maakt dat de persoon met Autisme vaak harder moet boksen tegen de wereld om zich heen. Wij vanuit An de Stekke helpen en ondersteunen graag bij het vertalen naar en het begrijpen van!

Marc Bloemendal autisme coach

Marc Bloemendal

Autismecoach | NLP master coach

Als algemeen directeur , samen met mijn vrouw en ons team de wereld autismevriendelijker maken. Een missie die ik elke dag met veel plezier aan ga.

Als vader en stiefvader van 2 jongens gediagnosticeerd met autisme, wil ik onze cliënten en hun directe omgeving graag zoveel mogelijk tools en kennis geven, omdat ik weet hoe dit het leven van onze cliënten en hun families kan verlichten.

Dat in de praktijk kunnen zien geeft me veel voldoening en een enorme drive om dit elke dag weer te mogen aanvliegen.

Hoe kunnen we een zo kwalitatief hoog mogelijke dienst leveren waar mensen wat aan hebben. Dat is waar we dagelijks over nadenken en hoe we dit kunnen realiseren met ons enorm gedreven team die allen de passie voor Autisme met Iris en mij delen.

Hans Petersen

Hans Petersen

autisme specialist | orthopedagoog | master sen | gedragsdeskundige | onderwijsdeskundige

Even voorstellen.

Ik ben Hans Petersen. Vader van 3 fantastische kinderen en getrouwd met Saskia. Ik woon, met veel plezier, in het polderrijke Swifterbant. In het “dagelijks leven” werk ik bij hogeschool Windesheim op de afdeling Master en daarnaast geef ik de post HBO autismecoach. Vanuit wetenschap maken we langzaam stappen die steeds meer laten zien wat autisme eigenlijk is en hoe er mee om te gaan. Vanuit die hoek zien we ook een ontwikkeling ontstaan waarbij de positieve psychologie goede resultaten boekt, ook bij mensen met autisme.

Dat komt goed uit; ik ben fan van positieve psychologie en de manier van omdenken. Tezamen met mijn kernwaarden verbinden en ontwikkelingsgericht maakt het de kern waarom ik veel plezier beleef aan het samen met elke betrokkene het in de kracht zetten van mensen met autisme. Ik mag aankomende tijd meedenken, uitwisselen, groeien en meepuzzelen met de betrokken en bovenal enthousiaste coaches van An de Stekke. Wat een mooie kans!

Sharon van Son

meewerkend zorgcoördinator

Mijn naam is Sharon van Son.

Het woord wat mij kenmerkt is beweging en dit in de breedste zin van het woord. Van dansen (op blote voeten en zonder pasjes 😉), zo af en toe eens verhuizen, tot mijn grootste interesse in wat mensen beweegt in hun leven.

Ik woon momenteel in Zuidwolde. Mijn “roots” liggen in Arnhem.

Vanuit mijn studie MWD heb ik gewerkt bij gemeentes (oa Sociaal Domein en Leerplicht) waarna ik als ondernemer aan de slag ben gegaan (oa. een Rawfood Lunchroom, diverse workshops rondom voeding, verkoop van producten “met een verhaal”).

Einde zomer van 2022 voelde ik de roep naar Drenthe en ben ik verhuisd.

Vanuit het werken vanuit de PGB bij een gezin is An De Stekke op mijn pad gekomen. In het eerste gesprek voelde ik een klik en werd voor mij duidelijk dat An de Stekke een kloppende plek is om te werken en mezelf verder te ontwikkelen en dit in de functie als Meewerkend Zorgcoördinator.

Ik breng graag mijn nieuwsgierigheid en humor mee in verbinding.

Tiara Soepenberg

managementAssistent

Na jarenlang in een commerciële zakelijke omgeving te hebben gewerkt, ben ik bij An de Stekke in een compleet andere wereld beland: een gemoedelijke informele werksfeer in een mooie landelijke omgeving.  

Hier ondersteun en ontzorg ik in mijn veelzijdige functie als managementassistent directie, coaches en cliënten in de breedste zin van het woord op secretarieel, administratief en facilitair gebied. Hierbij bewaak en verzorg ik verschillende processen omtrent voortgang en uitvoering en zorg ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt.  

Ik woon samen met mijn vriend en katten in het mooie buitengebied van Dalfsen, onder de rook van Zwolle.  

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan concert- en theaterbezoek en met mooi weer ben ik te vinden op de fiets, in de tuin of op het terras!

Dennis Kok

softwareontwikkelaar

Hoi, ik ben Dennis. Ik ben sinds April 2023 werkzaam bij An de Stekke en ook cliënt sinds 2021. Samen met mijn broer Mark bouw ik websites en software, en regelen wij ICT-gerelateerde zaken op kantoor.

Sinds mijn tijd op de middelbare school was ik al geïnteresseerd in programmeren. In deze tijd heb ik bijna alle bekende programmeertalen uitgeprobeerd, waardoor ik nu heel flexibel ben en makkelijk met nieuwe programmeertalen en tools om kan gaan.

Thuis houd ik mij voornamelijk bezig met persoonlijke software-projecten en verschillende soorten videogames, zoals ritmespellen en puzzelspellen.

Mark Kok

Softwareontwikkelaar

Mijn naam is Mark en ik kom uit Westerhaar. Ik heb reeds mijn bachelor Technical Computer Science afgerond aan de Universiteit Twente met een scriptie over spraakdetectie via machine learning. Sinds 2021 ben ik bij An de Stekke als cliënt. Momenteel ben ik er ook werkzaam als software developer en IT support samen met mijn jongere broer, Dennis.

Qua software development heb ik al zo’n 15 jaar ervaring met verschillende talen, waaronder (Node)JS, Python, Lua, Java, C#, en C++.

In mijn vrije tijd speel ik graag games met een goed verhaal of interessante puzzels. Ook al ben ik wat verlegen, ik sta altijd open voor een leuk gesprek over games, nieuw en oud. Verder heb ik een aantal privéprojecten waar ik af en toe aan werk.

 

 

Linsley Grevelt

Huishoudelijk medewerkster

Eventjes voorstellen..

Ik ben Linsley. Ik woon nu vijf jaar in het mooie Ommen met m’n vriend en zoontje.

Ik hou van schoonmaken dat is echt m’n bezigheid. Dus ik zorg dat het altijd netjes en schoon is. Daarnaast werk ik nog twee dagen in Hotel de Zon als housekeeping. 

In mijn vrijetijd shop ik graag, ik kijk graag voetbal en doe leuke dingen met vriendinnen. En ben altijd op pad met mijn zoontje.

Dr. Frederik Boven

voorzitter cliëntenraad

Mijn naam is Frederik. Ik ben sinds januari 2021 cliënt bij An de Stekke. Ik kom af en toe een week logeren en ik krijg begeleiding aan huis.

Ik heb toen ik 33 was de diagnose autisme gekregen. Ik kan niet lang achter elkaar werken, ben overgevoelig voor geluiden en temperatuur en vind het moeilijk om me te ontspannen. Wel ben ik goed in overzicht, abstract denken en mensen aanvoelen.

Ik ben sinds mijn diagnose intensief met autisme bezig. Ik ben in 2022 gepromoveerd op autisme. Daardoor weet ik veel over theorieën van autisme en hun geschiedenis. Daarnaast ben ik directeur van Autisme Digitaal, een stichting voor en door volwassenen met autisme, die ik heb opgericht. Hier geef ik leiding aan 45 vrijwilligers met autisme. Ook heb ik een eigen bedrijfje voor de begeleiding van studenten met autisme.

Binnen An de Stekke ben ik de voorzitter van de cliëntenraad. Dat betekent dat ik de vergaderingen voorzit en bewaak dat de cliëntenraad zijn werk kan doen.

Annemiek autisme coach

Annemiek Waninge

autismecoach

Binnen An de Stekke kom je mij tegen als Autismecoach. Ik werk met veel plezier bij deze organisatie, omdat ik het belangrijk vind dat mensen met autisme op de juiste plek worden gezet in de maatschappij! Zij mogen hun positie innemen in de maatschappij en daarbij wil ik ze graag coachen. Ik geloof erin dat mensen met autisme meer hun creatieve denkvermogen en hun andere kijk op de wereld mogen laten zien. Ze beschikken over verborgen talenten en mogelijkheden. Hierbij is er de juiste ondersteuning nodig om deze te verkennen en te gaan inzetten en hun ‘eigen’ autisme te ontdekken. In de basis van mijn coaching begint het bij eerlijkheid en vertrouwen, gevolgd met mijn enthousiasme, gedrevenheid en humor. Hierbij geniet ik wekelijks van de momenten waarin ik mag meekijken in denk- en kijkwereld van iemand met autisme!

Esther Kruidhof

autismecoach

Hi, ik ben Esther Kruidhof woon in Ommen en werk als autismecoach bij An de Stekke. Vanuit mijn stage ben ik binnengekomen en mocht ik blijven. De opleiding die ik volg is Social Work op de Viaa in Zwolle. Mijn drijfveer om deze opleiding te starten was dat ik in de samenleving zag dat iedereen voor zichzelf op moest komen, maar dat ik ook in de gaten kreeg dat dit niet bij iedereen lukt. Daarom vind ik het belangrijk dat mensen gezien worden en wil ik ze een gevoel van ‘gezien worden’ geven. Kijkend naar de eigen krachten en mogelijkheden van de medemens wil ik ze graag ondersteuning bieden met mijn humoristische en enthousiastste eigenschappen.

In het dagelijks leven ben ik verder veel te vinden bij familie of vrienden. Ik ben sociaal aangelegd en ga graag met familie en vrienden op pad om een leuke dag met ze te beleven. Ik geniet wanneer andere mensen om mij heen ook genieten.

Janet Hietbrink

autismecoach

Hoi,

Ik ben Janet Hietbrink en woon samen met mijn man en twee super zonen in het mooie Terwolde. Als ik de molen zie, weet ik, ik ben thuis.

In mijn vrije tijd kook ik 1x per maand bij de Martinushof, hier wonen mensen met dementie. Ik schrijf stukjes voor de Terwoldse Post, dit is een blaadje die je lekker met een kop koffie uitleest. Verder zit ik in het bestuur van Stichting Oranje Comité Terwolde. Op de foto zie je me staan tijdens een concertbezoek, ook een hobby van mij.

Samen met Marc heb ik de post HBO Autismecoach gevolgd, een tijdje geleden zijn we met elkaar in contact gekomen en nu werk een aantal uur per week als autismecoach bij An de Stekke.

Daarnaast werk ik bij Saxion in Deventer. Hier begeleid ik o.a. studenten die een ondersteuningsvraag hebben.

Iedereen mag er zijn en iedereen is uniek. Maar hartverwarmend vind ik het om te zien als je het fijn hebt en dat je gelukkig bent. Mijn hart gaat sneller kloppen als ik hier een bijdrage aan kan leveren. Luisteren en doorvragen zijn mijn kwaliteiten waar ik veel gebruik van maak.

Het 1 op 1 begeleiden van mensen, aandacht geven aan deze persoon, kijken in mogelijkheden, deze passie kan ik uitvoeren bij An de Stekke.Marlon Nijlant

Marlon Nijlant

autismecoach

Ik ben Marlon Nijlant en volg de opleiding maatschappelijke zorg op Landstede. Voor mijn eerste leerjaar was ik op zoek naar een stageplek en in september mocht ik starten met mijn stage bij An de Stekke. 

Ik heb afgelopen jaren al enige ervaring opgedaan binnen de zorg. Zo werk ik bij Goede Smaaq (Ambiq) en heb ik wel eens sportevenementen mogen organiseren.

Ik heb heel bewust voor deze opleiding gekozen, omdat ik graag andere jongeren/volwassenen wil ondersteunen in hun zoektocht naar het rechte pad. Ik heb zelf dyslexie en oude basisschool maar ook de eerste paar jaar op de middelbare school heb ik het moeilijk gehad. Ik heb daarin weinig ondersteuning gevoeld vanuit het onderwijs. Door deze ervaring ben ik erachter gekomen dat ik vanuit mijn eigen ervaring anderen goed kan begrijpen en ondersteunen.

Ik heb deze stage al veel geleerd rondom autisme en hoop deze ervaring ook mee te kunnen nemen in mijn verdere toekomst en leven.

Gelukkig mag ik na mijn stage nog blijven werken bij An de Stekke dus jullie zullen mij nog wel tegenkomen.

Marlou

Marlou Kuipers

autismecoach

Ik woon in Borne samen met mijn vriend en dochter.

10 jaar ben ik werkzaam geweest in het onderwijs. Hier heb ik veel ervaring op gedaan in het werken met kinderen met autisme.

Het 1 op 1 begeleiden van mensen vind ik erg leuk.

In september start ik met de opleiding tot Autismecoach. De komende tijd ga ik meelopen met de coaches van An de Stekke.

Miranda Eising

autismecoach

Ik ben Miranda Eising en ik woon in Emmen. Op dit moment doe ik de studie Social Work aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ik hoop deze in 2024 af te ronden. In mijn stages heb ik kennis mogen maken met autisme. Hier heb ik jongeren met onder andere autisme mogen helpen werken aan doelen.

Ik heb het altijd al interessant gevonden in hoe mensen denken en zich ontwikkelen. In de 1-op-1 begeleiding bij An de Stekke mag ik jou helpen om samen stap voor stap naar doelen toe te werken.

Verder houdt ik van muziek en leuke dingen doen. Voor activiteiten en erop uit gaan ben ik altijd te paaien.

Patrick van Dam

autismecoach

Ik ben Patrick van Dam en woon in Lemelerveld. Ik volg een BBL-opleiding
persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg. Hiervoor was ik werkzaam in de dierenbranche.

Voor mezelf was het tijd voor een nieuwe uitdaging en vanuit daaruit ben ik
opzoek gegaan naar een opleiding. Hiervoor heb ik een cursus therapiehond
begeleider gevolgd samen met mijn eigen hond. Het lijkt mij erg mooi om ook met mijn hond aan het werk te gaan.

Het 1 op 1 begeleiden vind ik erg interresant.
Ik loop vanaf februari mee met de coaches van An de Stekke.

Remco van Milligen

sportcoach

Ik ben Remco (van Milligen). Sinds vorig jaar ben ik werkzaam voor An de Stekke als sportcoach waarbij ik met veel plezier training geef en coach in veelal de (kick)bokssport.
Ik woon in Hoogeveen. In 2020 ben ik gestart als zelfstandig personal- en groepstrainer. Dit doe ik in Hoogeveen, Ommen en omstreken. Omdat ik al zo’n 15 jaar lesgeef in Ommen is dit een soort tweede woonplaats geworden en voel ik me hier inmiddels ook thuis.

Zoals net benoemd geef ik de trainingen met veel plezier. Kickboksen is voor mij, op de manier zoals ik dit beleef en wil uitdragen, meer dan een unieke sport: het combineert en ontwikkelt coördinatie, stabiliteit, conditie, kracht, uithouding, reactievermogen, lenigheid, balans, focus maar vooral
(mentale) weerbaarheid. Soms gaat dit met kleine stappen, soms met grote sprongen en soms zijn de kleine stappen de grootste sprongen.
Een bijkomend effect van deze sport is (kick)boksen zorgdraagt voor het tijdelijk loskomen van alle drukte en prikkels in je hoofd. Pure focus en daarmee dus ook ontspanning.
Het totaal van deze effecten is wat mij enorm fascineert en wat ik voor een ieder op maat probeer uit te dragen en te bereiken in mijn training en coaching. Uiteraard met respect voor ieder individu.

Naast mijn passie voor sporten kan ik enorm genieten van mooie, kleine, grote en leuke dingen. Een paar voorbeelden: muziek, concerten, reizen, natuur en cultuur, humor en gezelligheid. Ik bewonder de visie en het doorzettingsvermogen van Iris en Marc en waardeer het bijzonder dat ik
hier onderdeel van uit kan maken.

Annemarie Verhoek

Stagiaire

Hoi! Ik ben Annemarie Verhoek en ik woon in Oud-Bergentheim. Ik doe de opleiding Social Work aan het Viaa in Zwolle. Voor mijn eerste jaar was ik op zoek naar een stage plek en zo kwam ik hier terecht.

Ik heb heel erg bewust gekozen voor an de stekke omdat het mij een plek lijkt waar ik heel veel over mezelf en anderen kan leren. Ik hoop ook dat ik jongeren kan ondersteunen door er simpelweg voor ze te zijn. Daarnaast lijkt het me heel erg interessant om te leren op welke manieren autisme zich kan uiten. 

Ik kijk heel erg uit naar alle nieuwe ervaringen en mensen waarmee ik in contact mag komen en ik hoop dat ik hier dingen mag leren die ik ook tijdens mijn latere baan kan gebruiken. Kortom, ik hoop hier heel veel te leren en kijk erg uit naar mijn tijd hier!

Remco Bartels

Stagiair

Hoi, ik ben Remco Bartels en ik woon in Beerze. Ik ben op dit moment bezig met mijn opleiding Social Work op het Viaa in Zwolle. Voor mijn opleiding loop ik nu een jaar mee bij An de Stekke.

Ik heb gekozen voor de opleiding Social work, omdat ik mensen wil ondersteunen. De 1-op-1 begeleiding bij An de Stekke kan mij veel leren over hoe ik het beste mensen kan begeleiden en ondersteunen. Ook vind ik het leuk om de vele activiteiten en uitjes bij te wonen.

Verder ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met mijn familie en vrienden. Ik hou ervan om leuke dingen te doen met mijn familie en vrienden. Een voorbeeld hiervan is samen naar de bioscoop gaan.

Laura Kleijn

autismespecialist

Mijn naam is Laura Kleijn Specifiek geschoold in autisme. Zowel in werk als familie heb ik jarenlange ervaring met autisme (ASS)

Sinds 1990 ben ik werkzaam voor, met en t.b.v. mensen met autisme. Dit met hart en ziel, gedreven door en voor de inhoud van de dienstverlening.

Op het gebied van autisme en autisme vriendelijkheid is namelijk nog veel te doen. 

Om mijzelf scherp te houden en me te blijven ontwikkelen ben ik mij de
afgelopen jaren gaan scholen en focussen op de alternatieve, aanvullende
hulpverlening. Dit is een passie die ik deel met de eigenaren van An de
Stekke.

Nel Ezendam

oprichter ZaZCO

Mijn naam is Nel Ezendam-Holzhauer, getrouwd met Jan en samen hebben we 3 dochters en 6 heerlijke kleinkinderen.

Als sociaal-psychologisch adviseur heb ik mij jaren lang bezig gehouden met de zwakkeren in de samenleving en van 2005 tm 2022 actief geweest als bewindvoerder, mentor en curator in de door mijzelf opgerichte Stichting Zij aan Zij.

Daarnaast houd ik mij bezig met het oprichten/begeleiden van wooninitiatieven voor mensen met een beperking en het “inrichten” en begeleiden van thuisteams voor beschermd wonen thuis.

Ondernemerschap zit in mijn genen en heb mij in vele besturen van Ondernemersverenigingen en werkgeversorganisatie (VNO-NCW) dienstbaar mogen maken.

Ik wil mijn kennis en ervaring dan ook graag delen zodat An de Stekke op professionele en verantwoorde wijze kan groeien en bloeien in hun ambities.

Willem Baarslag

beleidsspecialist

Mijn naam is Willem Baarslag, getrouwd met Marjolijn en woonachtig in Epe. Op mijn 17e ben ik in de zorg begonnen. Een broekie, op een groep van 12 vrouwen van middelbare leeftijd. Soms best wel moeilijk, maar ook zo leuk dat ik mijn technische opleiding opgaf om de overstap naar de zorg te maken. Tot mijn 60e heb ik in verschillende functies in alle onderdelen van de gehandicaptenzorg gewerkt. De laatste 30 jaar in leidinggevende functies. In mijn vrije tijd ben ik bezig in de tuin, ben ik op vakantie of ben ik druk met het organiseren van culturele evenementen als optredens en festivals. Marc en Iris hebben mij gevraagd hen te ondersteunen met advies en feedback op de keuzes die zij in de bedrijfsvoering van An de Stekke moeten maken. Een bijdrage die ik graag wil leveren.

Bor

autismehond

Woof woof

Dex

autismehond

Waf waf

Terugbelverzoek

Weer aan het werk

Meld je aan

Coaching

Autisme coach op alle vlakken

Opvang

Begeleiding moeilijk verstaanbaar gedrag