Recensies

Wat anderen van ons vinden

Matty Kok-Bergsma
Lees verder
wat een fantastisch team, onze twee zoons met autisme hebben hier eindelijk na jaren hun hulp gevonden. de individuele hulp die ze bieden is geweldig, ze hebben allebei een hulpverlener die uitstekend bij ze past. geen tafel gesprekken maar samen wandelen en op deze manier op hun gemak gesteld worden en grote vorderingen maken. het heeft ons gezin nu al zoveel goeds gebracht.
Judith Teunis
Lees verder
Ruim 5 weken onderweg met de begeleidster van onze zoon. Toppers! Koken, wandelen gesprekjes. Waar wij als ouders vastliepen nemen zij het stokje over en zien wij een zoon die weer vorderingen maakt in zijn ontwikkeling en uitkijkt naar de momenten van begeleiding! Ik sluit me aan bij wat al eerder genoemd is. Top team!
Elja van Dijk
Lees verder
Idd een geweldig team zo ervaren wij het ook.
Jacqueline Smetsers-Trommel
Lees verder
Onze dochter van 21 heeft van januari 2020 tot en met augustus 2020 bij Iris en Marc “gelogeerd”. Wat begon als een regulier logeeradres voor onze bijzondere dochter met een zeer zeldzame chromosomenafwijking waardoor o.a. autisme en een verstandelijke beperking, ontvouwde zich in een liefdevolle plek met heel veel ruimte voor ontwikkeling tijdens de Coronaperiode. Haar dagbesteding sloot vanaf half maart en tot en met eind augustus was ze de hele week thuis.

Iris en Marc hebben haar zo mooi opgevangen en begeleid in deze complexe periode! Het werd van “help hoe gaan we de dag doorkomen de hele week” naar een prachtige leerplek voor haar. Ze heeft een enorme groei gemaakt van meisje dat bang was voor honden, de hele dag het liefst binnen wilde zijn vanwege allerlei geluiden in de wijk waar ze last van had, hoog in haar spanning zat omdat ze een moeilijke overspannen periode achter de rug had, een meisje dat nog veel ondersteuning nodig had in haar zelfredzaamheid in de gewone dagelijkse dingen, een meisje dat een beperkt menu had omdat andere maaltijden te spannend waren naar een jonge volwassen vrouw die zichzelf weer opnieuw uitvond en het heerlijk vond om met de hond te gaan wandelen, weer ontdekte dat ze eigenlijk een buitenmens is, ontspannen raakte van de duidelijke dagindeling, lekker wandelen, dagelijkse dingen doen zoals in de tuin werken, boodschappen doen en vanuit die ontspanning ook weer ruimte had om nieuwe dingen te leren zoals andere maaltijden eten en haar zelfredzaamheidsvaardigheden verder kon ontwikkelen.

Als ouders hadden we ons geen betere plek kunnen wensen, we hadden haar een solide mooie basis van uit huis meegegeven met een individueel begeleidingsprogramma maar het werd tijd om meer de wijde wereld in te gaan en te leren om op een andere plek ook te kunnen “zijn” en te laten zien wie je bent, als opstap naar het de deur uitgaan en ergens anders fijn te kunnen wonen.

De grootste droom kwam uit toen zij een woonplek kreeg per 30 augustus dit jaar. Het gaat haar goed vooral omdat ze haar zelfverzekerdheid en zelfvertrouwen weer terugvond dankzij de begeleiding van Iris en Marc. Zo ontzettend fijn!

Wij zijn Iris en Marc enorm dankbaar voor deze waardevolle maanden en namen met pijn in ons hart afscheid van hen.

Wij bevelen An de Stekke aan bij alle ouders met bijzondere kinderen! Het is een prachtige plek, betrouwbaar, professioneel, respectvol en liefdevol. Wat kunnen we ons ouders nog meer wensen?
Mirjam Pfoster
Lees verder
An de Stekke is een geweldige logeerplek voor mijn zoon. De prachtige woonboerderij en natuurlijke omgeving lenen zich uitstekend voor buiten zijn en buiten activiteiten.
Mijn zoon wordt met veel liefde opgevangen en begeleid door Iris en Marc. Door hun expertise en omdat zij goed kijken naar wat mijn zoon nodig heeft ontvangt hij bij An de Stekke een passende invulling van zijn weekend, op zowel het zorggebied als op het gebied van de aangeboden activiteiten.
Het is een geweldige plek, kleinschalig en daardoor kan de rust en de aandacht, waar mijn zoon wel bij vaart, geboden worden.
Alles op een relaxte en nuchtere manier en in de prachtige landelijke sfeer van Ommen. Ik kan An de Stekke van harte aanbevelen.
Mijn kind kan ik met een gerust hart overlaten aan de zorg van Iris en Marc.
Vorige
Volgende

Iedereen is anders, de benodigde aanpak ook

Terugbelverzoek

Weer aan het werk

Meld je aan

Coaching

Autisme coach op alle vlakken

Opvang

Begeleiding moeilijk verstaanbaar gedrag