JIJ BENT UNIEK, DAT MAG JE ZIJN en WIJ ZULLEN JE ZIEN

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR MENSEN MET AUTISME DIE GRAAG WILLEN WERKEN

Aan het werk!

Wij gaan een pilot draaien om mensen met autisme aan het werk te helpen. Dit als onderdeel van onze missie: DE WERELD AUTISME VRIENDELIJKER MAKEN!

Om te bewijzen dat mensen met autisme juist loyale, hardwerkende werknemers zijn willen wij deze pilot draaien en bij een succesvolle pilot gaan we dit groter aanpakken.

Voor wie is deze pilot?
We willen graag in contact komen met mensen met autisme die graag willen werken, maar die dit niet lukt. Om welke reden dan ook.

Hoe werkt dit?
We starten met een intakegesprek over wat je graag zou willen doen en waarom het werken momenteel niet lukt. We vertellen je dan ook meer over het traject en de wederzijdse (inspannings-)verplichtingen. Het intakegesprek is altijd vrijblijvend en verplicht jou tot niks.

Als we van start gaan
Als je na het intakegesprek aangeeft mee te willen doen met de pilot, gaan we onder andere in gesprek met de uitkeringsinstantie om te waarborgen dat je niet je uitkering verliest, mochten er onverhoopt omstandigheden zijn waardoor het vinden en behouden van werk niet lukt.

Hierna gaan we in gesprek met bedrijven die op zoek zijn naar iemand met jouw kwaliteiten.

Onze coaching in het traject
We zullen als coach dan het hele traject met jou, maar ook met je toekomstige werkgever begeleiden.

Denk hierbij aan het sollicitatiegesprek, maar ook als je begint met werken gaan we mee en zorgen we dat jouw werkplek en werkomgeving autisme vriendelijk zijn.

Verder gaan we jouw toekomstige werkgever ook autismetraining geven, zodat ze leren wat zij kunnen doen om jouw kwaliteiten het best tot hun recht te laten komen.

En dan?
Maar dan houdt het niet op, we blijven bij jou en je werkgever betrokken en kunnen inspringen naar behoefte van jou en/of de werkgever middels een hotline.

Geïnteresseerd?
Als je graag aan het werk wil, maar je weet niet hoe? Meld je dan vandaag nog aan en we nemen dan dezelfde dag nog contact met je op.

Je kunt je vrijblijvend aanmelden door onderstaand formulier in te vullen! Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. (bekijk AVG hier) Er zijn geen kosten aan verbonden!

Iedereen is anders, de benodigde aanpak ook

Terugbelverzoek

Weer aan het werk

Meld je aan

Coaching

Autisme coach op alle vlakken

Opvang

Begeleiding moeilijk verstaanbaar gedrag